Хлань розповів про втрати загарбників у Новій Каховці

Хлань розповів про втрати загарбників у Новій Каховці

Укрінформ
Окупанти втратили у Новій Каховці на Херсонщині понад 1000 тонн боєкомплектів до реактивних систем залпового вогню.

Про це радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань заявив в ефірі телеканалу Freedom, передає Укрінформ.

«Вчора (11 липня, - ред.) був чудовий день, який закінчився такими феєрверками, які спостерігалися навіть із космосу, – сказав Сергій Хлань. – На складах у Новій Каховці, які детонували практично до ранку та займання там були до обіду сьогоднішнього дня, за попередніми даними, було розміщено понад 1000 тонн боєкомплектів до РСЗВ і понад 50 машин з паливом були знищені та плюс особовий склад».

Читайте також: «Бавовна» у Новій Каховці: як горить та вибухає склад з боєприпасами загарбників

Зазначимо, знищені ЗСУ склади окупантів у Новій Каховці детонували майже до ранку, а до обіду вівторка там були займання.

“Орки почали розміщувати свої склади подалі від лінії фронту. Вони думали, що розміщення у Новій Каховці безпечне. Але це виявилося зовсім не так”, – зазначив Хлань.

Читайте також: Склади загарбників у Новій Каховці детонують і досі - ЗМІ

Нагадаємо: ввечері 11 липня українські військові завдали прицільного удару по складі боєприпасів окупантів у тимчасово захопленій Новій Каховці. Внаслідок цього стався дуже великий вибух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-