Розбір завалів у місті Часів Яр на Донеччині триває весь день - Зеленський

Розбір завалів у місті Часів Яр на Донеччині триває весь день - Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський розповів, що у місті Часів Яр Донецької області продовжується розбір завалів зруйнованих житлових будинків ракетними ударами російської армії, а Харків пережив нові жорстокі удари ворога.

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

“Увесь день продовжується розбір завалів у місті Часів Яр на Донеччині. Позавчора російські терористи завдали удару по двох багатоповерхівках, і на цей час у списку загиблих 31 людина. Девʼятьох вдалося врятувати”, - повідомив Зеленський.

Читайте також: Кількість загиблих у Часовому Яру на Донеччині зросла до 31

Окрім того, зауважив він, Харків пережив нові жорстокі удари російської армії.

“Чергова ракета влучила в житловий будинок – один підʼїзд повністю зруйнований. Вранці ж окупанти обстріляли Салтівський та Київський райони з реактивної артилерії – пʼять людей убито. Ракетних ударів зазнала Одещина, продовжились надзвичайно жорстокі бойові дії на Донеччині й на території Луганської області. Мої співчуття усім рідним та близьким загиблих…”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Зранку у Миколаєві лунали вибухи, Херсон у диму від пожеж – зведення ВЦА

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники ввечері 9 липня атакували ракетами з "Ураганів" 5-поверховий житловий будинок у місті Часів Яр на Донеччині. У будинку повністю знищені два під’їзди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-