Загарбники завдали двох ударів по Одещині ракетами Х-31

Загарбники завдали двох ударів по Одещині ракетами Х-31

Фото, відео
Укрінформ
У понеділок, 11 липня, російська авіація завдала двох ракетних ударів по Одеській області, унаслідок чого зафіксовано влучення в об’єкт портової інфраструктури, пошкоджено декілька будівель.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба оперативного командування «Південь», передає Укрінформ.

«По Одещині ворог завдав 2 ракетних ударів із застосуванням авіації. Ворог продовжує атакувати прибережну смугу, виробничу та критичну інфраструктуру регіону», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Загарбники випустили сім ракет по Одещині

Як зазначається, 4 ракети Х-31 було випущено з Су-30. Зафіксовано влучення ракети у приватний одноповерховий будинок у прибережному селищі. Ударною хвилею пошкоджено прилеглі будинки, дерева, автомобілі. При цьому пожеж не виникало. Постраждалих немає. На розбиранні завалів працюють рятувальники.

Повідомляється, що також зафіксовано влучення в об’єкт портової інфраструктури.

Крім того, за інформацією ОК "Південь", 3 ворожі ракети Х-31 були спрямовані по сільськогосподарських угіддях регіону. Унаслідок цього пожеж не виникало, постраждалих немає.

Читайте також: росіяни випустили з літаків над Кримом чотири ракети по Одещині

Як повідомлялося, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко поінформував, що по Одеській області у понеділок російськими літаками Су-27, Су-30 та Су-35 з акваторії Чорного моря було випущено сім ракет, одна з них влучила у приватний будинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-