На півдні ЗСУ знищили майже 40 загарбників та чотири гаубиці

На півдні ЗСУ знищили майже 40 загарбників та чотири гаубиці

Укрінформ
Протягом минулої доби на Південному напрямку українські захисники знищили 38 російських агресорів, десять одиниць техніки, а також два склади боєприпасів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Противник у нашій операційній зоні тримається за рубежі оборони, не просуваючись суходолом, не маючи можливостей та потужностей створення нових ударних угруповань. Нашими військами тримається тенденція постійного напруження ворога через несподіване застосування різних форм та способів впливу», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Херсонщині парою штурмовиків було завдано удару по скупченню противника. Уражено командно-спостережний пункт ворожої артилерійської  бригади та контрольно-командний пункт росгвардії.

Читайте також: Удар ЗСУ по загарбниках у Херсоні: в облраді кажуть, що мирні мешканці не постраждали

Підтверджені втрати росіян становлять: 38 осіб та десять одиниць техніки, серед них - чотири гаубиці «Мста-Б», переносний зенітно-ракетний комплекс та п'ять одиниць автотехніки. Також знищено два склади боєприпасів на Херсонщині.

«У штормовому Чорному морі зменшено кількість великих десантних кораблів до двох, а два ракетні кораблі продовжують чатування із 16 «Калібрами» на борту», - додали в ОК «Південь».

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-