«Оперативна пауза» буде перед втечею окупантів з України - Зеленський

«Оперативна пауза» буде перед втечею окупантів з України - Зеленський

Укрінформ
російські загарбники не беруть "оперативних пауз", тож необхідно зробити ще дуже багато, щоб і втрати ворога стали такими, після яких дійсно буде пауза.

Про це у відеозверненні сказав Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"На тижні, що минає, багато говорили про нібито оперативну паузу в діях окупантів на Донбасі та в інших частинах України. 34 нальоти російської авіації за одну минулу добу - це відповідь всім тим, хто придумав цю “паузу”. Українська армія тримається, тримається міцно, відбиває штурми на різних напрямках. Але, звичайно, потрібно зробити ще дуже-дуже багато, щоб російські втрати стали такими, після яких дійсно буде пауза. Причому, пауза не перед новими наступами окупантів, а перед їх втечею з нашої української рідної землі", - зазначив Президент.

Читайте також: Зеленський: Зупинити терористичні дії рф можна тільки сучасною й точною зброєю

Він подякував усім, хто забезпечує наближення цього і наголосив, що для досягнення мети необхідно об'єднати зусилля на всіх фронтах.

"Треба триматися разом на всіх фронтах зараз - і на політичному, і на інформаційному, і на економічному, ніде не проявляючи слабкості. В цій війні ми можемо вистояти тільки спільно, абсолютно всі, кожен українець, кожна українка", - підсумував Володимир Зеленський.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-