Президент: Зробимо все, щоб у світі чули правду про російський терор на нашій землі

Президент: Зробимо все, щоб у світі чули правду про російський терор на нашій землі

Укрінформ
Володимир Зеленський звертатиметься до урядів та народів країн світу на всіх континентах для того, щоб донести правду про російський терор в Україні та його наслідки. Такі виступи заплановані на найближчі тижні.

Про це у відеозверненні сказав Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"У моєму графіку на найближчі тижні саме такі переговори і звернення, які сприятимуть відновленню справедливості, сприятимуть покаранню російських воєнних злочинців. Причому ця активність направлена не тільки на Європу й інші традиційні регіони для роботи української дипломатії. Зробимо все, щоб і в Латинській Америці, і в Азії, і в Африці чули правду про російський терор на нашій землі", - сказав Президент.

Він наголосив, що протидія росії стала для всього світу питанням глобальної безпеки.

Читайте також: Зеленський: Втеча окупантів з української землі невідворотна, як і покарання для них

"російський терор уже давно перетнув ту межу, за якою багатьом у цивілізованому світі стало очевидним, що це питання глобальної безпеки: покарати росію - державу-терориста - за все, зроблене нею проти України і міжнародного правопорядку", - зазначив глава держави.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський заявив, що зупинити терористичні дії росії можна тільки сучасною, точною й потужною зброєю.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-