Військові рф обстрілюють Бахмутський район, є загиблі та поранені

Військові рф обстрілюють Бахмутський район, є загиблі та поранені

Фото
Укрінформ
У Донецькій області російські загарбники обстрілюють Бахмутський район, є загиблі та поранені.

Як передає Укрінформ, про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомляє у Телеграмі.

За його словами, в області "найгарячіше" – у Бахмутському районі.

У Нью-Йорку ракетним ударом пошкоджені крамниця та будинок. Постраждалих немає.

Соледар за сьогодні зазнав двох обстрілів: вночі та ввечері. Внаслідок нічного обстрілу згоріли будинок культури та адміністративна будівля, внаслідок вечірнього – пошкоджено п’ятиповерхівку. За день у місті – троє поранених.

У Сіверську під обстріл потрапив приватний сектор – один будинок зруйнований, багато пошкоджених. Також ушкоджень зазнала одна багатоповерхівка. Достеменно відомо про двох загиблих у місті за добу.

Вугледар росіяни обстріляли з артилерії – поранено одну людину. Ще одну людину поранено у Ласточкиному Очеретинської громади.

Читайте також: ЗСУ відбили розвідку боєм біля Мазанівки, росіяни з втратами відійшли

Окрім того, під вогнем громади у відносному тилу. Черкаська громада була обстріляна з "Градів" – без постраждалих. В Іллінівській громаді від артобстрілу зайнялася пожежа на пшеничній ниві.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники увечері 9 липня атакували ракетами з "Ураганів" 5-поверховий житловий будинок у місті Часів Яр на Донеччині. У будинку повністю знищені два під’їзди. Під час проведення аварійно-рятувальних робіт на місці події виявлено тіла 15 загиблих осіб, врятовано з-під завалів шістьох осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-