Не краще за армію Сомалі: у «Грузинському легіоні» розповіли, як воюють росіяни

Не краще за армію Сомалі: у «Грузинському легіоні» розповіли, як воюють росіяни

Укрінформ
Угруповання російських військ достатньо велике, однак за професіоналізмом воно не краще за війська Сомалі чи іншої держави, які не особливо звертають увагу на особовий склад своєї армії.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю Українській правді повідомив командир "Грузинського легіону" Мамука Мамулашвілі, відповідаючи на питання щодо рівня підготовки російських військових у війні.

«У нас про них (про армію рф – ред.) була думка набагато вища, ніж вони насправді виявилися. Це абсолютно непідготовлене угруповання військ, хоча воно досить велике. За професіоналізмом воно не краще за війська Сомалі чи якоїсь іншої держави, які специфічно не особливо звертають увагу на особовий склад своєї армії.

І, слава Богу, у російській армії є корупція. Це нам дуже допомогло, і я сподіваюся, що вона розвиватиметься й надалі. Тож як військові, я б сказав... я не люблю недооцінювати ворога, але з професійного погляду вони навіть не були підготовлені до того, що вони мали побачити в Україні. І багато хто з них загинув», - зазначив Мамулашвілі.

Читайте також: На Донеччині росіяни розбомбили батальйон «днр»

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-