Загарбники обстрілюють села навколо Білогорівки та стягують туди війська

Загарбники обстрілюють села навколо Білогорівки та стягують туди війська

Укрінформ
Війська агресора завдали чотири ракетні удари та провели сім артилерійських атак по селах поблизу Білогорівки.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської облвійськадміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Ворог стягує війська поблизу Білогорівки, обстрілює навколишні населені пункти, завдає авіаційних ударів, а швидкоруч окупувати усю Луганщину все ще не в змозі. Тільки упродовж останньої ночі росіянами здійснено сім артилерійських обстрілів і чотири ракетних удари», – йдеться в повідомленні.

За словами Гайдая, вороги до сьогодні живуть думками про те, як на початку березня відхопили більшу частину області. Але то була аж ніяк не блискавична наступальна операція, а розбудова нашими військовими міцної лінії оборони.

«І як тільки Збройні сили України зробили надійні захисні укріплення, цей швидкий наступ добіг кінця. За чотири місяці росіяни просунулися на декілька кілометрів, обравши тактику суцільного знищення великих міст. Але вони все ще впевнені в своїх «героїчних» перемогах наприкінці лютого, живуть цим і не хочуть усвідомлювати реальність», - зазначив очільник області.

Читайте також: Луганщина бореться: ЗСУ наносять потужні удари, ворог призупинив наступ – Гайдай

Він додав, що реальність же їх не дуже тішить. Як от учора, коли поблизу Золотарівки окупанти потрапили під нашу артилерію і вимушені були бігти з позицій. Напад на Верхньокамʼянське в них не вдався.

Тобто всі їх намагання просунутися з боку Лисичанська на Сіверськ поки що захлинаються, завдяки українським захисникам, наголосив Гайдай.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Луганська ОВА, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-