Луганщина бореться: ЗСУ наносять потужні удари, ворог призупинив наступ – Гайдай

Луганщина бореться: ЗСУ наносять потужні удари, ворог призупинив наступ – Гайдай

Укрінформ
Після ураження кількох складів в окупованій частині Луганщини ворог навіть призупинив на цьому напрямку наступальні дії.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграм-каналі повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Луганщина нескорена, вона бореться. Частина території тримає оборону, і наші захисники наносять достатньо потужне ураження ворогу як на тій частині Луганщини, яка знаходиться під контролем України, так і в глибокому тилу ворога. Навіть, можу сказати, настільки потужні удари завдані по російських складах, по казармах з особовим складом, що вони навіть призупинили свої наступальні дії», - наголосив Гайдай.

За його словами, зараз окупанти розмірковують що робити в ситуації, яка склалася, аби якось зберегти боєприпаси і людей. Зокрема вони готують і такі варіанти, за якими боєкомплекти розміщуватимуться в будівлях дитячих садочків та шкіл, аби потім просто звинуватити Збройні сили України у розстрілі дитячих закладів.

Читайте також: Ворог намагається прорватися від Луганщини до перших сіл Донеччини

«То ж Луганщина бореться, і ми разом із нею. Ми і надалі допомагаємо нашим військовим усім, що необхідно, від будівельних матеріалів до автотранспорту, швидко реагуємо, доставляємо. Ми постійно на зв’язку. Кожного ранку, як то кажуть, звіряємо годинники», - зазначив очільник Луганської ОВА.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-