Ворог намагається прорватися від Луганщини до перших сіл Донеччини

Ворог намагається прорватися від Луганщини до перших сіл Донеччини

Укрінформ
Ворог намагається просунутися від населених пунктів Луганщини до перших сіл Донеччини.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Може здаватися, що окупанти ведуть наступальну операцію на захід від Лисичанська і все. Втім стримувати збройні формування росіян ми намагаємося по всій лінії фронту. Вони не покидають спроби увірватися вглиб сусідньої області уздовж адмінмежі. Атакують із декількох напрямків. Там, де йти вперед їм незручно, влаштовують справжнє пекло, безперервно обстрілюючи території на горизонті. Тому небезпека надходить повсюди – від Кремінної до Попасної», – йдеться в повідомленні.

Тільки вночі ворог завдав вісім артилерійських обстрілів, три – мінометні, а також нанесли дев'ять ракетних ударів.

За даними ОВА, загарбницькі війська досягли незначних успіхів протягом 8 липня та продовжують наступ на захід від Лисичанська.

Читайте також: У Сєвєродонецьку зруйновані чи пошкоджені близько 80% житла – Гайдай

«Поки що ніякої оперативної паузи, оголошеної ворогом, не спостерігається. Він атакує і обстрілює українські землі із тією ж інтенсивністю, як і раніше. Наші військові мужньо тримають оборону», – зазначив Гайдай.

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-