У Маріуполі на Азовсталі стався вибух, серед росіян є постраждалі

У Маріуполі на Азовсталі стався вибух, серед росіян є постраждалі

Укрінформ
У захопленому російськими військами Маріуполі на меткомбінаті «Азовсталь» стався вибух, є постраждалі серед загарбників.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Маріуполь. В окупантів просто свято мінерів сьогодні. Приблизно о 12:30 ще один вибух. Цього разу в районі Азовсталі. Одночасно на території Азовсталі виникла пожежа. Військовими оточено район, починаючи з району Амстора у Лівобережному районі. За попередньою інформацією, горять залишки вугілля. Попередньо є постраждалі серед окупантів», - написав Андрющенко.

Читайте також: росія передала у Маріуполь гумдопомогу - пліснявий черствий хліб та лопати

Він зазначив, що наразі чекає на підтвердження, але в будь-якому разі новину можна назвати доброю - Маріуполь мститься.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване ворожими обстрілами. Знищені та зруйновані підприємства, міська комунальна інфраструктура, школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

Читайте також: У Маріуполі під час розмінування загинули троє російських саперів

Маріуполь сьогодні без нормального постачання світла, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч - депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-