На Дніпропетровщині - троє поранених унаслідок вечірнього обстрілу

На Дніпропетровщині - троє поранених унаслідок вечірнього обстрілу

Укрінформ
У Покровській громаді Синельниківського району Дніпропетровщини внаслідок російського обстрілу касетними снарядами поранено щонайменше трьох цивільних.

Про це повідомляє у Телеграмі голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

"Вже надвечір окупанти поцілили по Покровській громаді у Синельниківському районі. Били касетними боєприпасами по цивільному об‘єкту, де розташована будівельна і сільськогосподарська техніка. За попередніми даними, є троє поранених цивільних, один з яких – працівник підприємства. Але інформація щодо кількості постраждалих ще уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Лукашук зазначив, що зараз людям надають медичну допомогу. У складських приміщеннях почалася пожежа, яку нині ліквідовують. Масштаби руйнувань з‘ясовуються.

Читайте також: Ворог готує провокацію на Слов'янській ТЕС

Голова облради нагадав, що Криворізький район сьогодні весь день під обстрілами. Окупанти гатили по Зеленодольській, Апостолівській, Нивотрудівській, Широківській громадах. По Широкому били з «Ураганів». Внаслідок обстрілів у Шестірні пошкоджено житловий будинок, господарчі споруди, сонячні панелі. У селищі перебито лінії газо- та електропостачання. Нині тривають роботи з відновлення.

Читайте також: Зеленський анонсував потужні протиракетні системи для України

Через обстріли на околицях Нивотрудівської громади сталася пожежа на полі пшениці (близько 15 га). На щастя, там минулося без постраждалих та загиблих.

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі війська рф обстріляли село Шестірня, пошкодивши кілька житлових будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-