ЗСУ стримують ворога на межі Луганщини та Донеччини  - Гайдай

ЗСУ стримують ворога на межі Луганщини та Донеччини - Гайдай

Укрінформ
Збройні сили України стримують ворога на межі Луганщини та Донеччини і не дають перерізати автошлях Бахмут – Лисичанськ, що пролягає повз Білогорівку.

Про це повідомив у Телеграмі голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Ми стримуємо ворога на межі Луганщини та Донеччини – окупанти несуть значні втрати, у чому зізнаються самі. Вчора росіяни хотіли просунутися до Донеччини, перерізати автошлях Бахмут – Лисичанськ, що пролягає повз Білогорівку, але знов доповісти своєму керівництву їм нічого. Під тиском наших бійців ворог змушений був відійти", - написав очільник ОВА.

Він додав, що росіяни щодня отримують наказ просуватися далі, але не завжди його виконують через значні втрати особового складу.

Про це, за словами Гайдая, зізнаються і полонені, і ті, хто спілкується з населенням у Лисичанську та Сєвєродонецьку. Тільки за час штурму Лисичанська у ворога тисячі загиблих і поранених. Поступово дається в знаки окупанту і несвоєчасне підвезення боєприпасів – завдяки влучності наших бійців, які за останні два тижні знищили кілька складів на окупованій території. Один із них днями палав у Кадіївці.

Керівник ОВА переконаний, що коли в українських військових з’явиться більше далекобійної зброї, перевага ворога в особовому складі буде нівельована.

Читайте також: На заводах рф агітують робітників вступати до ПВК і воювати в Україні - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині тривають артобстріли позицій українських військових на адміністративному кордоні області поблизу Лисичанська у напрямку Бахмута. росія не припиняє "ракетний тероризм". На захоплених територіях триває утвердження "народної влади": у Сєвєродонецьку загарбники відкрили "прокуратуру", призначають зрадників України на керівні посади, імітують відновлення інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-