Удар по Миколаєву і області: зруйновані будинки, Баштанку атакували шість ракет рф

Удар по Миколаєву і області: зруйновані будинки, Баштанку атакували шість ракет рф

Фото
Укрінформ
російські загарбники обстріляли ракетами Миколаїв та Баштанку, зруйнувавши об’єкти соціальної інфраструктури та житлові будинки.

Про це у Телеграмі повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

"Зранку 5 липня під обстріли потрапили два райони міста Миколаєва. Є руйнування будівель. В тому числі й житлових будинків. На місцях прильотів працюють рятувальники та медики. Інформація про постраждалих уточнюється“, - написала Замазєєва.

Читайте також: Ворог завдав ракетних ударів по Миколаєву

Також, за її словами, місто Баштанка тільки за ранок було атаковане шістьма ворожими ракетами, три з них збиті. Знову поцілили в район адмінбудівлі, зазначила вона.

Обстріляно і Широківську, Інгульську, Березнегуватську та Галицинівську громади - є руйнування приватних житлових будинків. Інформації про постраждалих не надходило.

Як повідомили в пресслужбі облдержадміністрації з посиланням на Військову комендатуру, є влучання в об'єкти військової та цивільної інфраструктури.

“По Миколаївщині вкотре здійснено масований обстріл. Є влучання в об'єкти військової та цивільної інфраструктури, виникли пожежі, але рятувальні служби оперативно впоралися. Постраждалих немає”, - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у Баштанці уражено будівлю адміністрації селища, сирзавод, сільськогосподарські площі у передмісті.

У селі Лимани - влучання ворожого снаряду біля школи: будівля зазнала пошкоджень від ударної хвилі. Попередньо інформації про людські втрати немає.

Читайте також: Дніпро, Миколаїв, Шостка: ворог вдарив ракетами по трьох областях - зведення ОВА

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого розв’язав війну проти України. російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-