У Міноборони запевняють, що заборгованості з виплатами військовим немає

У Міноборони запевняють, що заборгованості з виплатами військовим немає

Укрінформ
Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що ніяких заборгованостей із виплат грошового забезпечення військовим немає.

Про це вона сказала в ефірі телемарафону, повідомляє Укрінформ.

“Немає заборгованостей… Ще раз - ми щочетверга робимо брифінги і починаючи з 24 лютого ніяких заборгованостей у виплатах немає. Чому я говорю з 24? Тому що саме тоді були додані виплати, їх бойовими називають, виплати всім військовослужбовцям додатково, це 30 тисяч і 100 тисяч тим, хто перебуває безпосередньо в зоні бойових дій. Ніяких заборгованостей немає. Двічі на місяць Міністерство оборони перераховує гроші у війська, і ті в свою чергу безпосередньо військовим”, - запевнила Маляр.

Водночас вона зауважила, що “зі свого боку Міністерство оборони повністю в тому запиті, який існує від Збройних сил на виплату грошового забезпечення, повністю ці гроші перераховані”.

Читайте також: У ЗСУ наразі немає потреби у примусовій мобілізації жінок - Маляр

“Єдине що - бувають навіть не затримки, а рух грошей від військ до безпосередньо військовослужбовця. Ті питання, які виникають по конкретних випадках, там, де неналежним чином оформили, там, де таке буває, що взагалі не оформили, що людина була в зоні бойових дій, тому що не виконала на місці свої обов’язки. От в цих конкретних випадках ми розбираємося. Ця вся інформація надходить до Міністерства оборони і кожен конкретний випадок ми вирішуємо”, - заявила заступниця міністра оборони.

Як повідомлялося, раніше Маляр заявила, що військовослужбовці починають отримувати виплати за травень. Вона уточнила, що кошти надходять від військових частин військовослужбовцям, а Державне казначейство в режимі реального часу здійснює ці проводки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-