Залужний показав, як ЗСУ зачистили Зміїний від «руського духу»

Залужний показав, як ЗСУ зачистили Зміїний від «руського духу»

Відео
Укрінформ
Збройні сили України «допомогли» російським загарбникам остаточно евакуювати залишки свого гарнізону з українського острова Зміїний.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

«Вчорашніми авіаударами росіяни намагалися знищити свою техніку, озброєння і майно на острові Зміїний. Однак, традиційно не впоралися з поставленим завданням. Ми «допомогли» окупантам остаточно евакуювати залишки свого гарнізону з нашого острова. Більше там «русскім духом» не пахне», - запевнив Головнокомандувач.

Читайте також: Залужний показав, як працюють польські «Краби» на фронті

Як повідомляв Укрінформ, за зведеними даними Генерального штабу, загальні бойові втрати противника з 24 лютого по 2 липня орієнтовно склали 35 870 осіб особового складу. На фронті від початку повномасштабного вторгнення росії вже знищено: 1582 танки ворога; 3737 бойових броньованих машин; 800 артилерійських систем та 246 ракетних систем залпового вогню; 105 засобів ППО; 217 літаків та 186 гелікоптерів; 144 крилаті ракети; 15 кораблів та катерів. Також знищено 653 безпілотних літальних апаратів оперативно-тактичного рівня, 2614 одиниць автомобільної техніки та цистерн з паливно-мастильними матеріалами, 61 одиницю спецтехніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-