ЗСУ при відході із Сєвєродонецька не втратили жодного бійця - Гайдай

ЗСУ при відході із Сєвєродонецька не втратили жодного бійця - Гайдай

Укрінформ
При відході із Сєвєродонецька не було жодного загиблого з українського боку.

Про це сказав начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у телеефірі, передає Укрінформ з посиланням на ОВА у Фейсбуці.

«Українські військові виконали завдання в Сєвєродонецьку на 200%, завдали росіянам значних втрат в особовому складі та техніці. При цьому під час відходу з міста не було втрачено жодного бійця, настільки все було грамотно організовано», - зазначив Гайдай.

Щодо нинішньої ситуації в Луганській області він повідомив, що Лисичанськ росіяни обстрілюють хаотично. У місто важко дістатися та виїхати звідти.

«Дороги після обстрілів засипані осколками, на яких автомобілі ріжуть колеса. Траплялось так, що керівник міської військової адміністрації, діставшись безперешкодно до якогось об'єкта, повертаючись тією ж вулицею, змушений був міняти гуму, бо вулиця була вже засипана уламками мін», - додав очільник області.

Читайте також: На Лисичанськ росіяни кинули дві батальйонні тактичні групи – Гайдай

Однак, за його словами, попри небезпеку, в місто намагаються завозити продукти. Воду населенню підвозять лише працівники ДСНС.

У лікарнях Лисичанська вдалося забезпечити достатні запаси ліків та медикаментів, запевнив Гайдай.

Читайте також: У Сєвєродонецьку залишаються діяти українські групи спецназу — Арестович

Як повідомлялося, росіяни постійними обстрілами майже повністю знищили Сєверодонецьк. Зокрема, за даними начальника Луганської ОВА, критична інфраструктура знищена вся, пошкоджено 90% міста, 80% житлових будинків доведеться зносити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-