Мер Кременчука розповів, що саме перевірить прокуратура у ТРЦ

Мер Кременчука розповів, що саме перевірить прокуратура у ТРЦ

Укрінформ
Є інформація, що зруйнований російською ракетою торгівельний центр у Кременчуці незадовго до трагедії у внутрішніх чатах написав, що під час тривоги він продовжує працювати. Саме це і перевірятиме прокуратура.

Про це розповів в ефірі телемарафону міський голова Кременчука Віталій Малецький, передає Укрінформ.

“У нас є інформація, що торговий центр за кілька днів до цієї трагедії у внутрішніх чатах написав, що під час тривоги продовжує працювати. І саме цю інформацію буде перевіряти зараз прокуратура. Тому що більша частина людей евакуювалися, але дехто залишився, треба встановити, чому ці люди залишилися там під час повітряної тривоги”, - сказав Малецький.

Читайте також: Ракетні удари росією по Миколаєву та Очакову: генпрокуратура почала розслідування

Він також додав, що одна російська ракета влучила у підприємство, на якому колись, іще в радянські часи виробляли зброю, але там давно уже нічого такого не робили, друга ракета влучила точно у торгівельний центр.

Як повідомляв Укрінформ, прокуратура перевірить дії службових осіб торгівельного центру «Амстор» у Кременчуці, які не забезпечили евакуацію під час ракетного удару.

Читайте також: Поліція вивчає відео із камер довкола зруйнованого росіянами ТЦ у Кременчуці

27 червня дві російські ракети вдарили по Кременчуку Полтавської області. Одна ракета впала на стадіоні, а друга влучила у торгівельний центр, де перебували орієнтовно 1000 людей.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко поінформував, що внаслідок ракетного обстрілу ТЦ у Кременчуці загинули понад 20 осіб, 59 постраждали. Пошуки тривають.

У Кременчуці 28-30 червня оголосили жалобу за загиблими внаслідок ракетного удару російських військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-