Поліція вивчає відео із камер довкола зруйнованого росіянами ТЦ у Кременчуці

Поліція вивчає відео із камер довкола зруйнованого росіянами ТЦ у Кременчуці

Укрінформ
Поліція збирає відео з камер спостереження довкола зруйнованого російською ракетою торговельного центру у Кременчуці, оскільки камери у самому ТЦ повністю вигоріли.

Про це під час брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передає кореспондент Укрінформу.

"Наразі ми отримуємо відео з камер спостереження, які знаходилися навколо (ТЦ - ред), з інших місць. Камери спостереження, які знаходилися у самому ТЦ, повністю вигоріли", - заявив він.

Також міністр висловив сподівання, що до кінця вівторка або максимум до ранку середи рятувальникам вдасться повністю розібрати завали та встановити кількість загиблих у ТЦ.

"Процедура ускладнюється тим, що ми дістаємо фрагменти тіл, які повністю обгоріли. З тих 18 осіб (тіла яких знайшли на місці події - ред.) лише кілька були ідентифіковані", - поінформував він.

Читайте також: Під завалами ТЦ у Кременчуці живих людей немає - Монастирський

Монастирський також нагадав, що внаслідок ракетного удару рф по ТЦ до лікарів звернулося 59 осіб за меддопомогою, однак, вважає він, кількість постраждалих може збільшитися.

Зокрема, за його словами, поліція провела підрахунок кількості телефонів у районі цього ТЦ і встановила, що там, а також у прилеглих будинках, було десь 2 тисячі осіб.

Читайте також: Відповідальних за евакуацію з ТЦ у Кременчуці перевіряє прокуратура

Як повідомляв Укрінформ, 27 червня дві російські ракети вдарили по Кременчуку, одна з них влучила у торговельно-розважальний центр. Наразі відомо про понад 20 загиблих, лікарі надали допомогу 59 потерпілим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-