росіяни намагалися проникнути у тил ЗСУ на Запоріжжі: шістьох ліквідували, один - у полоні

росіяни намагалися проникнути у тил ЗСУ на Запоріжжі: шістьох ліквідували, один - у полоні

Укрінформ
російські військові у Запорізькій області намагалась проникнути у тил підрозділів Збройних сил України з метою проведення диверсій: шістьох загарбників ліквідували, ще одного із них взяли у полон.

Про це у Телеграмі повідомила Запорізька ОВА з посиланням на дані української розвідки, передає Укрінформ.

"Нещодавно захисниками Запорізького напрямку було знищено диверсійно-розвідувальну групу російських окупаційних військ, що намагалась проникнути у тил наших підрозділів з метою проведення диверсій. Під час бойового зіткнення ліквідовано 6 військових окупантів, один потрапив у полон", - ідеться у дописі.

Виявилося, що це колишній ув'язнений за тяжкі злочини, який відбував покарання у виправних закладах на тимчасово окупованій території Донецької області.

Читайте також: Ворог просувається в напрямку Запоріжжя через Маріупольський район

При цьому додається, що загалом впродовж минулої доби в області ворог здійснив 47 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Окрім того, загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів Гуляйполе, Оріхів, Преображенка.

Читайте також: На Запоріжжі через обстріли рф 84 населені пункти без електрики та понад 100 - без газу

«За минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів Гуляйполе, Оріхів, Преображенка. Надійшло 19 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів», - розповіли в ОВА.

Як повідомлялося, раніше з окупованого Криму через Мелітополь на схід та зворотному напрямку рухалася російська техніка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-