росіяни випустили по Кременчуку дві ракети - Данілов

росіяни випустили по Кременчуку дві ракети - Данілов

Укрінформ
росіяни випустили по Кременчуку дві ракети: одна влучила в торговельний центр, а інша - в міський стадіон.

Як передає Укрінформ, про це поінформував секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, повідомляє РНБО у Фейсбуці.

“Черговий воєнний злочин рашистів. Влучення російської ракети у торговельний центр Кременчука. За попередніми даними, удар був нанесений крилатою ракетою повітряного базування Х-22 з літаків (тип встановлюється). Випущено дві ракети, одна з яких влучила в торговельний центр, інша – в міський стадіон”, - зазначив Данілов.

Читайте також: По Кременчуку росіяни вдарили з території Курської області ракетами Х-22

Секретар РНБО повідомив, що на місці події працюють усі необхідні державні служби, пораненим і постраждалим надається уся необхідні медична допомога.

Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України здійснюють гасіння пожежі та проводять пошуково-рятувальні роботи. До робіт залучено 130 осіб, 23 одиниці техніки ДСНС та пожежний потяг “Укрзалізниці”. На місці працює оперативна група Головного управління ДСНС у Полтавській області.

Читайте також: У Кременчук з Києва терміново виїхали криміналісти

Як повідомляв Укрінформ, 27 червня о 15.50 російські війська завдали ракетного удару по ТРЦ у Кременчуці, де перебувало близько тисячі людей. Площа пожежі в будівлі становить 10 тис. 300 кв.м. Відомо про 10 загиблих і понад 40 поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-