Колони ворожої техніки рухаються через Маріуполь у західному напрямку - Андрющенко

Колони ворожої техніки рухаються через Маріуполь у західному напрямку - Андрющенко

Укрінформ
Колони ворожої військової техніки четвертий день рухаються через Маріуполь у західному напрямку, у самому місті залишається обмежений корпус російських військових для охорони об’єктів.

Про це в Телеграмі повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Четвертий день поспіль через Маріуполь рухаються великі колони військової техніки в західному напряму. В місті залишається обмежений військовий корпус здебільшого для охорони потенційних військових об’єктів (порт, заводи, залізниця). Настрої окупантів “переможними” не назвати. Покинути вже насиджене місце біля моря заради фронту - не найкраща перспектива», - написав Андрющенко.

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі російські загарбники будують нові фортифікаційні споруди , прикриваючись "живим щитом" з модульних будинків для населення.

Читайте також: Ворог стягує сили до Слов’янська і намагається повторити сценарій Маріуполя

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів, залишається без нормального енерго-, водо- та газопостачання.

Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Маріуполь наразі на порозі екологічної та епідеміологічної катастроф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-