Єрмак – про обстріл Києва: рф продовжує воювати з мирними людьми, порушуючи всі правила війни

Єрмак – про обстріл Києва: рф продовжує воювати з мирними людьми, порушуючи всі правила війни

Укрінформ
росіяни продовжують воювати з мирними людьми, порушуючи всі правила війни.

Так прокоментував керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Телеграмі ранковий ракетний обстріл столиці, передає Укрінформ.

«росіяни знову вдарили по Києву. Ракети влучили у житловий будинок та дитячий садок. Вони продовжують воювати з мирними людьми, порушуючи всі правила війни. В них немає честі, совісті та сміливості», - написав Єрмак.

Він вкотре наголосив на необхідності якомога швидше визнати росію країною-спонсором тероризму.

Керівник ОПУ також підкреслив те, що Україні потрібні сучасні системи протиракетної оборони. «Ми говоримо про це з нашими союзниками. Від країни-терориста захистить зброя. І вона допоможе нашій армії перемогти росіян на полі бою», - переконаний Єрмак.

Читайте також: У Києві через обстріл знизився тиск у водопровідній мережі п'яти районів

«Ранок неділі розбудив Київ не співом птахів, а вибухами. 4 «високоточні» російські ракети вдарили по житлових об'єктах у центрі столиці. «Друга армія світу» нічим не відрізняється від талібів чи «Хезболли», які знищують цивілізацію. Але на терористів завжди чекає один фінал – розплата», - написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері.

Як повідомляв Укрінформ, вранці у неділю, 26 червня, у Києві пролунали кілька вибухів. За словами очільника столиці Віталія Кличка, у житловому будинку у Шевченківському районі, куди влучила ракета, тривають пошуково-рятувальні роботи. Під завалами є люди. Частину мешканців евакуювали, двох постраждалих госпіталізували. З-під завалів житлового будинку вже дістали семирічну дівчинку. Вона жива. Зараз рятують її маму.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-