Авіація ЗСУ вдарила по загарбниках на Півдні: знищили гармату, два танки та майже 50 росіян

Авіація ЗСУ вдарила по загарбниках на Півдні: знищили гармату, два танки та майже 50 росіян

Укрінформ
Українські штурмовики і вертольоти завдали ударів по скупченнях російських окупантів біля Снігурівки і Олександрівки, що на кордоні Миколаївської області.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на оперативне командування "Південь".

"У підсумку підтверджені втрати противника за добу складають 46 росіян, крупнокаліберна 152-міліметрова гармата "Гіацинт", 2 танки Т-72 та 7 одиниць іншої броньованої техніки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ЗСУ відбили штурм біля Лисичанська та відтіснили ворога на Херсонщині

В ОК "Південь" додали, що українські військові також збили на Миколаївщині розвідувальний безпілотник росіян "Орлан-10".

«На Миколаївщині ворог продовжує проведення повітряної розвідки, а наші підрозділи продовжують збивати безпілотні Орлани-10. Ще одна „пташка-розвідниця“ заземлена безповоротно», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: росіяни намагаються оточити українські війська в районі Лисичанська - Міноборони

Також зазначається, що через тривалий шторм у Чорному морі російські окупанти відвели частину кораблів до пунктів базування, залишивши два ракетних і один великий десантний корабель.

"Тим не менш загроза ракетних ударів лишається і з моря, і з неба, і з суходолу. Шторм ще не вщух, тож мандруючі міни можуть траплятися в будь-яких районах моря і виштовхуватися до узбережжя", - зазначили в командуванні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-