росЗМІ поширюють наратив про плани росії не зупинятися на «визволенні територій л/днр»

росЗМІ поширюють наратив про плани росії не зупинятися на «визволенні територій л/днр»

Укрінформ
кремлівські засоби масової інформації поширюють наратив про те, що російська армія не збирається зупинятися після повного "визволення" "конституційних" територій "днр" і "лнр".

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації України при Раді національної безпеки і оборони повідомляє в Телеграмі.

Наголошується, що такі наративи пропагандисти поширюють, щоб вплинути на настрої українського населення та насамперед забезпечити загарбникам оптимальні умови для взяття під контроль територій, тобто зробити все, щоб українці не чинили російській федерації опір.

У ЦПД підкреслили, що для президента рф володимира путіна перемога на сході України – це "мінімум, який дозволить говорити про перемогу й досягнення цілей "спецоперації", особливо після невдалого наступу на Київ і Харків".

Читайте також: «Неонацисти» в дитячій лікарні Харкова та брехливі заяви лаврова - добірка нових фейків рф

За даними Центру протидії дезінформації, секретар ради безпеки рф патрушев свого часу "відверто дав зрозуміти, що росіяни не поспішають і готові до затяжної війни". Крім того, російські генерали ще у квітні заявляли, що мета рф – "не лише загарбати Донбас, а й відрізати Україну від Чорного моря".

Читайте також: роспропаганда намагається схилити Україну до перемовин за допомогою японського політика

Як повідомляв Укрінформ, російська федерація через іноземні медіа просуває "мирний" план, у якому пропонується 15 кроків для припинення війни.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-