росіяни продовжують обстрілювати Миколаївщину: є жертви, зруйнована інфраструктура

росіяни продовжують обстрілювати Миколаївщину: є жертви, зруйнована інфраструктура

Укрінформ
російські загарбники минулої доби продовжили обстрілювати Миколаївщину: є загиблий, поранені, зруйновано будинки, промислову та соціальну інфраструктуру.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У Баштанському районі продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Пошкоджено чотири житлові будинки та господарчі будівлі. Інформація щодо потерпілих уточнюється. Вночі, 23 червня, були обстріли у Широківській громаді. Зруйновані склади сільськогосподарських підприємств», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Обстріли Миколаївщини: ворог застосував касетні снаряди, є загиблий і поранені

У Миколаївському районі 23 червня, близько 20:00, внаслідок обстрілів села Новомиколаївка Первомайської громади одна людина загинула, чотири зазнали поранень. Зруйновано один будинок, інші житлові будинки пошкоджено.

Також на території Парутинського старостинського округу Куцурубської громади об 11:30 зафіксовано обстріли. Без жертв. Зранку, 24 червня, були обстріли села Горохівка Воскресенської громади. Зафіксовано загоряння. Інформація про наслідки уточнюється.

Також 23 червня, було атаковано трьома крилатими ракетами наземного базування Миколаїв. Влучання відбулося у виробничу та соціальну інфраструктуру. Поранено одну цивільну особу. Зранку, 24 червня, у Миколаєві чутно вибухи. Інформація уточнюється.

Читайте також: Сім ракет по Миколаєву: пошкоджені будинки й промислові об’єкти, є поранені

Як повідомлялося, на Миколаївщині з початку війни пошкоджено понад 5518 цивільних об’єктів, з них 3610 - житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-