Сім ракет по Миколаєву: пошкоджені будинки й промислові об’єкти, є поранені

Сім ракет по Миколаєву: пошкоджені будинки й промислові об’єкти, є поранені

Укрінформ
У результаті ранкового ракетного удару по Миколаєву пошкоджені підприємства, школа, багатоповерхові та приватні будинки, є поранені.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, передає Укрінформ.

“Сьогодні вдень російські окупанти запустили по Миколаєву сім ракет. Маємо інформацію про одного загиблого та трьох поранених. Пошкоджень зазнали 5 багатоповерхових будинків. У них від уламків та вибухової хвилі винесло вікна, пошкодило вхідні двері до під'їзду", - написав Сєнкевич.

Також, за його словами, різні руйнування є у 8 приватних будинках (переважно це вікна, вхідні двері, покрівля, паркан тощо).

Згодом Сєнкевич повідомив, що інформація про загиблого під час сьогоднішніх ракетних ударів не підтвердилась.

Внаслідок обстрілу у двох районах горіла суха трава. Пожежу на загальній площі 260 кв. метрів загасили рятувальники ДСНС. Ще одна пожежа виникла на території приватного підприємства, де зберігалася соняшникова олія.

Читайте також: По Миколаєву російські загарбники вдарили сімома ракетами - Кім

"На даний час маємо інформацію про два постраждалих підприємства. Там знаходились паливно-мастильні матеріали. Одна школа у нас постраждала (вибиті вікна, постраждав дах), 5 п’ятиповерхівок (вибиті вхідні двері, вікна)», - сказав Сєнкевич під час прямого ефіру на національному марафоні.

Читайте також: На Миколаївщині через ворожі обстріли згоріли 82 гектари пшениці, ангар та насосна станція

Також унаслідок потрапляння ракети в одне з підприємств загорілися матеріали і зараз майже все місто знаходиться в чорному диму. Фактично там повинно все догоріти, бо загасити це неможливо.

Як повідомлялося, вранці 22 червня ворог наніс удар сімома ракетами по Миколаєву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-