Інформацію про гумкоридори не оприлюднюють, щоб не зірвати евакуацію – Верещук

Інформацію про гумкоридори не оприлюднюють, щоб не зірвати евакуацію – Верещук

Укрінформ
Інформацію про відкриття гуманітарних коридорів не оприлюднюють, як це було раніше, щоб не зірвати евакуацію.

Про це віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук сказала в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

«Зараз ведеться інша робота, і вона більше не публічна. Бо ми бачили приклади, коли коридори не відкривали саме через публічне їх оголошення. Зараз ми перейшли в інший формат. Тому таких оголошень буде менше», - сказала Верещук.

Водночас вона запевнила, що робота з організації гуманітарних коридорів обов'язково ведеться щодня.

Читайте також: Харків’ян заспокоїли - ситуація в місті під контролем, евакуюватися не треба

"Поки ведуться бойові дії, ми хочемо робити це більше тихо, ніж голосно. Нас про це просять місцеві ради, волонтери. Тому нам краще, щоб спокійно та тихо пропрацювали та вивезли людей, аніж публічно та голосно - і втратити можливість, закрився коридор, росіяни використали його для себе. Ви ж знаєте, що вони вивозять людей у росію», - сказала очільниця Мінреінтеграції.

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

З перших днів вторгнення рф віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук щоранку на брифінгу інформувала українців про те, де саме, о котрій годині та за яких умов планується відкриття гуманітарних коридорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-