російські військові шукають нові лайфхаки, як втекти з війни в Україні

російські військові шукають нові лайфхаки, як втекти з війни в Україні

Аудіо
Укрінформ
військові російської федерації шукають нові лайфхаки, як втекти з війни в Україні, та пиячать від страху.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Тепер росіяни йдуть у відпустку «за сімейними обставинами», приїжджають додому і на війну більше не повертаються, бо пишуть заяви на звільнення. Про це свідчить телефонна розмова, яку перехопила СБУ.

«Никто не возвращается, все увольняются, все сматываются», - заявив російський загарбник своїй дружині і додав, що всі втекли, а залишилися лише шестеро осіб.

У СБУ зазначають, що така тенденція у лавах ворога спостерігається все частіше, як і те, що вони дуже бояться атак українських захисників, а щоб приглушити страх, користуються перевіреним лайфхаком - пиячать.

Читайте також: росіяни торгують запчастинами з танків і намагаються обміняти їх на алкоголь - розвідка

«Я бухаю… Потому что боюсь. Здесь все бухают», - заявив загарбник.

«Це ще добре, що влітку командирам не доводиться видавати пам’ятки російським солдатам, що антифриз пити не можна. А кому з них страшно, то нагадуємо про «гарячу» телефону лінію - 2402. Подзвонивши на неї, можна здатися в полон. Працює цілодобово для українських і російських номерів», - зауважили у СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, російські солдати придумують власні лайфхаки, аби не померти на війні в Україні - насипають пісок в паливну систему танків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-