Із Хмельниччини відправили військовим понад 3,5 тисячі наборів для супу та борщу

Із Хмельниччини відправили військовим понад 3,5 тисячі наборів для супу та борщу

Укрінформ
Ярмолинецьке лісове господарство, що на Хмельниччині, відправило військовим на передову понад 3,5 тис. наборів для приготування супу та борщу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

«Три тисячі шістсот сухих наборів супу та борщу відправили українським військовим працівники Ярмолинецького лісового господарства. Роблять це з початку повномасштабного вторгнення росії. Овочі для супів використовують вирощені у лісгоспах області, висушують і фасують у Зінькові», - розповів директор лісгоспу Іван Кирилюк.

Зазначається, що за день можуть запакувати 180-200 сухих наборів. Такий суп готується за 20 хвилин. Для цього лише треба висипати інгредієнти в гарячу воду.

За словами Кирилюка, підприємство планує встановити фасувальну лінію, щоб збільшити виробництво супових наборів для військових.

Лісгосп також відправляє військовим тушонку та каші з м’ясом. Тара з такою продукцією підписана гаслами «Український воїне, черпай сили!», «Їж кашу з м’ясом і бий ворога!».

Як повідомляв Укрінформ, у Ярмолинецькому лісгоспі налагодили виробництво супів та каш швидкого приготування для захисників України.

Окрім того, працівники лісогосподарських підприємств області готують перекуси для захисників України. Кожен лісгосп обрав свій напрямок: хтось робить енергетичні батончики, хтось фасує курагу, родзинки, мед, горіхи тощо.

Фото: Суспільне Хмельницький

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-