Ворог обстріляв уночі два райони Харкова, у районі Ізюма йдуть бої

Ворог обстріляв уночі два райони Харкова, у районі Ізюма йдуть бої

Укрінформ
На Харківщині за добу, 20 червня, внаслідок російських обстрілів троє людей загинули та семеро отримали поранення. Також є руйнування навчальних закладів і підприємств.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Протягом доби окупанти обстрілювали Київський, Індустріальний, Салтівський та Немишлянський райони Харкова. Вночі у Київському районі внаслідок російських ударів суттєво пошкоджено будівлю одного із освітніх закладів, приміщення зруйноване на 40%. У Салтівському районі зазнало обстрілу транспортне підприємство. Виникла пожежа, поранений працівник. По області окупанти обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Харківський райони. Загалом за добу 3 загиблих, 7 людей поранені», - повідомив голова ОВА.

У Харкові виник пожар внаслідок влучання ворожих ракет в приміщення складу / Фото: В’ячеслав Мадієвський. Укрінформ

Читайте також: У Миколаєві зранку - вибухи, по області вдарили російські ракети Х-31А та «Онікс»

За його інформацією, на Ізюмщині досі триває ліквідація пожежі на газопереробному підприємстві, яку спричинили обстріли загарбників 18 червня.

На лінії зіткнення в області тривають бойові дії.

«На Харківському напрямку ворог зосередив зусилля на утриманні зайнятих рубежів, намагається не допустити виходу ЗСУ в тил російському угрупуванню, що діє на Слов'янському напрямку. В районі Ізюму тривають бої, наші захисники відбивають атаки ворога та надійно тримають свої позиції», - зазначив Синєгубов.

Він закликав жителів Харківщини не ігнорувати сигнали тривоги та без нагальної потреби не перебувати на вулицях.

Читайте також: Ворог посилив обстріли Харківщини, за день загинули троє людей

Як повідомлялося, в останні два тижні різко посилилися обстріли Харківщини. Президент України Володимир Зеленський 20 червня заявив під час виступу на Форумі глобальної політики Інституту міжнародних політичних студій, що армія росії намагається зібрати сили, щоб знову атакувати Харків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-