росіяни завдали авіаударів по околицях Лисичанська, у Сєвєродонецьку тривають бої

росіяни завдали авіаударів по околицях Лисичанська, у Сєвєродонецьку тривають бої

Фото
Укрінформ
Авіаційні удари російської авіації спричинили значні руйнування житлового фонду в Гірському та Врубівці, в Лисичанську обстріляні декілька адміністративних будівель, в Сєвєродонецьку – бої.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

Навколо Лисичанська завдано трьох авіаударів, у Сєвєродонецьку – бої / Фото: Луганська ОДА

«Ворог тричі атакував з повітря – в районах Білої Гори, Мирної Долини і одного зі зруйнованих мостів, що з’єднує Лисичанськ та Сєвєродонецьк. Непридатні для переміщення мости окупанти обстрілюють регулярно, добиваючи залишки інфраструктури. Вкотре постраждали селища Павлоград і Синецький. Також в Сєвєродонецьку під вогонь противника потрапила територія заводу «Склопластик» та полігону рятувальників», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Триває «тиха» евакуація з Лисичанська, який весь час обстрілюють

Сергій Гайдай зазначив, що за 19 червня росіяни пошкодили одразу 19 будинків у Гірському, у Врубівці – сім, в Лисичанську постраждали кілька адміністративних будівель.

Потягом 19 червня зі ствольної та реактивної артилерії обстріляні Лисичанськ, Сиротине, Воронове, Борівське, Біла Гора, Устинівка, Мирна Долина, Тошківка, Оріхове, Золоте-3, Миколаївка, Білогорівка.

Читайте також: Із Луганщини росіяни вивезли десятки тисяч тонн соняшника та зерна – Гайдай

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-