На півдні ЗСУ знищили 11 російських військових і три одиниці техніки

На півдні ЗСУ знищили 11 російських військових і три одиниці техніки

Укрінформ
На півдні Збройні сили України знищили 11 російських військових і три одиниці автомобільної техніки ворога.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

"Наші ракетно-артилерійські та інші підрозділи продовжують виконувати вогневі завдання на лінії зіткнення, системно скорочуючи "довгу армію світу". Протягом ночі забезпечено зменшення на 11 рашистів та три одиниці ворожої автотехніки, в тому числі броньованої", – ідеться в повідомленні.

За даними ОК "Південь", станом на 13%00 19 червня російські війська продовжують оборонятися на зайнятому рубежі. Шансів для просувань уперед не мають, удаються до хаотичних обстрілів населених пунктів і позицій українських захисників.

Читайте також: На Сумщині від ворожих обстрілів спалахнула велика пожежа, постраждала жінка

У Миколаївській області тривають обстріли Баштанського району. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У Херсонській області бойові дії тривають. Загарбники продовжують обстріли як захоплених, так і звільнених населених пунктів, а також сусідніх областей з території Бериславського та Херсонського районів.

Корабельне угруповання ворогів у Чорному морі за ніч змін не зазнало. Тож загроза ракетного удару лишається і з моря, і з суходолу, і з повітря.

Читайте також: Вночі загарбники атакували Одещину двома ракетами, їх збила ППО

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 19 червня російські війська вкотре атакували Одеську область ракетами типу "Онікс", випущеними з тимчасово окупованому Криму. Ворожі удари були відбиті протиповітряною обороною України.

18 червня в Миколаївській області російські загарбники обстріляли Галицинівську громаду, унаслідок чого загинули двоє мирних жителів. Також сталося загоряння на території приватного сільськогосподарського підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-