Українська авіація на півдні чотири рази атакувала ворога та знищила склад боєприпасів

Українська авіація на півдні чотири рази атакувала ворога та знищила склад боєприпасів

Укрінформ
На південних рубежах захисту українські військові здійснили 4 повітряних атаки по живій силі і техніці ворога, а також по російському складу боєприпасів.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

Гелікоптером ворог намагався атакувати українські позиції на Миколаївщині, отримавши вогонь у відповідь, Мі-24, ухиляючись від ударів, ретирувався.

Ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією ЗСУ в рамках виконання вогневих завдань здійснено 4 повітряних атаки. Трійкою гелікоптерів – по скупченню ворога в Херсонському районі, штурмовиками – по скупченню живої ворожої сили та техніки в районі Давидова Броду та Снігурівки, а винищувачем – по складу боєприпасів в Білозірській громаді Херсонщини.

Читайте також: Ситуація на захоплених рф територіях Херсонщини дуже складна - Денисенко

Загальні втрати противника наразі підтверджено в кількості 28 загарбників, одного танку Т-62, радіолокаційної станції, паливозаправника та іншої автомобільної техніки.

Остаточні втрати – уточнюються.

"Чергова одеська школа перетворена рашистськими пропагандистами у базу бойовиків. А ось нашими спецслужбами вираховано і затримано справжнього корегувальника ракетних ударів по мосту через Дністровський лиман. Колаборант підтримував зв’язок зі своїми кураторами закритими каналами зв’язку" – ідеться в повідомленні ОК "Південь".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-