рф відправила на Сєвєродонецьк і Попасну величезну кількість резерів – Гайдай

рф відправила на Сєвєродонецьк і Попасну величезну кількість резерів – Гайдай

Укрінформ
Ситуація на Луганщині залишається стабільно важкою: загарбники зібрали всі резерви та відправили на Сєвєродонецьк і Попасну величезну кількість резерів власних резервів.

Про це розповів начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ із посиланням на "24-й канал".

Гайдай пояснив, що ворог навіть познімав резерви з деяких місць та відправив на два напрямки Луганщини - Сєвєродонецьк та Золоте-Комишуваха-Попасна.

Читайте також: Гайдай – про ситуацію на Луганщині: Лисичанськ під контролем ЗСУ, у Метьолкіному були важкі бої

Також російська армія не припиняє спроб захопити Сєвєродонецьк, адже щодо нього ворог раніше вже відзвітував, що нібито це зробив. Насправді ж там тривають бої й російські окупанти повністю не контролюють місто.

Також найближчим часом загарбники хочуть контролювати трасу Лисичанськ – Бахмут, і це їм теж не вдається.

"Ми бачимо, що дуже величезну кількість резерів туди кинуто. Сотні одиниць техніки щоденно проходить через Луганщину в цих напрямках", – пояснив Гайдай.

Читайте також: Ворог зазнав значних втрат на Слов’янському напрямку, намагаючись провести розвідку боєм

Раніше в Міноборони Великої Британії розповіли, за останні 48 годин Росія, ймовірно, відновила свої зусилля для просування на південь від Ізюма з метою просування глибше в Донецьку область та охоплення Сєвєродонецька з півночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-