Гайдай – про ситуацію на Луганщині: Лисичанськ під контролем ЗСУ, у Метьолкіному були важкі бої

Гайдай – про ситуацію на Луганщині: Лисичанськ під контролем ЗСУ, у Метьолкіному були важкі бої

Укрінформ
Загарбники кинули всі резерви на Сєвєродонецький та Бахмутський напрямки, намагаються встановити повний контроль над обласним центром та «перерізати» трасу Лисичанськ-Бахмут.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«рашисти успіху не мають, масово гинуть. Порівняння з ситуацією на «Азовсталі» не доцільне, ситуації абсолютно різні. Не дивлячись на руйнування всіх мостів, що ведуть до Сєвєродонецька, комунікація з містом зберігається – є шляхи для евакуації та підвезення всього необхідного. Лисичанськ під повним контролем України. Місто під постійними обстрілами, але «тиха» евакуація відбувається, гумвантажі завозяться щоденно», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Луганщині ворог завдав авіаударів у районах Сиротиного та Борівського

За словами Гайдая, люди, які переховуються в укриттях заводу «Азот», відмовилися від евакуації. При спілкуванні з населенням, нацгвардійці зафіксували на відео відмову.

«орки умисно гатять по місцях, де можуть переховуватися люди. Важка ситуація в села-сателітах Сєвєродонецька. Важкі бої були в Метьолкіному. Чекаємо на нічні події. Виходячи з кількості стягнутих резервів, очікуємо на великі наступи найближчими днями», - зазначив він.

Читайте також: На Луганщину щодня прибувають по 30 «КамАЗів» російських солдатів - Гайдай

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-