МОУ стягнуло 12,4 мільйона штрафу за несвоєчасний ремонт бронемашин і поставку нафтопродуктів

МОУ стягнуло 12,4 мільйона штрафу за несвоєчасний ремонт бронемашин і поставку нафтопродуктів

Укрінформ
Міністерство оборони через суд стягнуло 12,4 млн грн штрафних санкцій за неналежне виконання постачальниками договірних зобов’язань.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. 

«На минулому тижні судами України прийняті рішення про стягнення на користь оборонного відомства 12,4 млн грн штрафних санкцій за неналежне виконання договірних зобов’язань. Зокрема 10 червня 2022 року касаційним господарським судом Верховного Суду поставлено крапку у господарській справі і скасовано рішення судів апеляційної та першої інстанції та стягнуто з господарського товариства 9,9 млн грн за несвоєчасне надання ремонтних послуг військової техніки, а саме – броньованих машин БРДМ-2 та їхню модернізацію. Крім того, 13 червня ц.р. рішенням господарського суду Дніпропетровської області стягнуто на користь Міноборони 2,4 млн грн за несвоєчасну поставку нафтопродуктів, дистилятів, палива для техніки спеціального призначення», - наголосила Маляр.

Читайте також: Президент: Очікую перевірки логістики в армії

За її словами, Міноборони на юридичному фронті воює і виграє.

Як повідомляв Укрінформ, 9 червня Міністерство оборони через суд зобов'язало постачальника замінити 164 тонни неякісних м'ясних консервів для військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-