Генерал Марченко: Наступ росіян на Миколаїв – це утопія

Генерал Марченко: Наступ росіян на Миколаїв – це утопія

Укрінформ
Багаторівнева система оборони та висока мотивація громадян захищати своє місто унеможливлюють захоплення російськими військами Миколаєва.

Про це в інтерв’ю проєкту Радіо Свобода «Крим.Реалії» заявив керівник оборони Миколаєва і Миколаївської області генерал-майор Дмитро Марченко, передає Укрінформ.

«Зараз там викопано три лінії оборони, пристріляний кожен сантиметр. На цей момент вже заміновані всі напрямки, звідки може бути прорив, чого не було спочатку... Щоб узяти Миколаїв… їм треба зняти з усіх напрямків усі свої війська, просто створити великий резерв і цим великим резервом спробувати прорватись. Я вам скажу, навіть якщо вони це будуть робити, їм буде зробити важко. Це не один день боїв», - заявив Марченко.

Він додав, що наступ на Миколаїв – «це практично утопія», будь-який російський командир розуміє: якщо вони в перші дні війни не змогли захопити Миколаївщину, то зараз ці спроби означатимуть для окупантів шлях в один бік.

Читайте також: Загарбників у Херсоні битимемо «з двох боків» - генерал Марченко

Як повідомляв Укрінформ, голова обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив, що на Миколаївщині ворог у наступ не йде, але постійно обстрілює прифронтові громади та місто Миколаїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-