росіяни не рахують жертв, аби отримати контроль над Сєвєродонецьком - Гайдай

росіяни не рахують жертв, аби отримати контроль над Сєвєродонецьком - Гайдай

Укрінформ
ЗСУ відбили наступ ворога на Тошківку, де щодня більшає руйнувань.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Ворог тисне в Сєвєродонецьку. Штурм міста триває і на поточну хвилину. Наші військові тримають оборону. Орки спалюють села Гірської та Попаснянської громад. Вчора відбили черговий штурм Тошківки, де руйнувань більшає щодня. Як і в Вікторівці, Новоіванівці, Вовчоярівці, Нирковому та інших населених пунктах. Тільки у Гірському за день пошкоджено 12 будинків», - ідеться в повідомленні.

Очільник Луганщини акцентував на тому, що колись ціллю росіян було взяття столиці України за три дні. Через майже чотири місяці вони мріють і не рахують жертв, аби тільки контролювати Сєвєродонецьк, де зі 100 тисяч жителів залишилося близько 10 тисяч.

Читайте також: «Маячня божевільного»: Гайдай висміяв заяву одного з ватажків «днр» про блокаду Сєвєродонецька

«Місто є ключовою точкою в системі оборонної операції Луганської області. Це вчора підтвердив і Головнокомандувач ЗСУ. Російська армія втрачає бійців сотнями, знаходить резерви та продовжує руйнувати Сєвєродонецьк. Вчора вони вдарили про території «Склопластику» та колишнього заводу вимірів. Знову постраждали Павлоград та Синецький», – наголосив Сергій Гайдай.

Читайте також: ЗСУ в Рубіжному накрили вогнем командний пункт чеченців

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-