Ракетна загроза з боку рф зберігається: українців закликають зберігати пильність

Ракетна загроза з боку рф зберігається: українців закликають зберігати пильність

Укрінформ
Ракетна загроза з боку російського агресора по Україні зберігається, хоч наразі і не йдеться про ризики повторних спроб росіян атакувати ключові міста у центральній, західній та північній Україні.

Про це в телеефірі поінформував перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, передає кореспондент Укрінформу.

Єнін уточнив, що для людей притаманний певний процес розслаблення.

«Тим не менш, хотів би наголосити на потребі зберігати сконцентрованість. Тому що ракетні обстріли все ще трапляються попри те, що ми наразі не говоримо про ризик повторного нападу чи спроб атакувати ключові українські міста у центральній, західній, північній Україні. Ракетна та загроза артобстрілів зберігається, і кожного дня бачимо цьому ті чи інші підтвердження», - поінформував він.

Читайте також: ЗСУ збили за годину три ворожі крилаті ракети, запущені з Чорного моря

Єнін закликав громадян зберігати пильність, чітко дотримуватися правил дій при сигналах повітряної тривоги і проводити роботу з дітьми щодо того, щоб вони проявляли додаткову обережність, оскільки частиною нашого повсякденного життя стають залишені після себе "сюрпризи" росіян у вигляді вибухонебезпечних предметів, у тому числі в пісочницях, лісових смугах, на пляжах тощо.

За словами Єніна, МВС активно протидіє цьому.

Своєю чергою, говорячи про те, що у міста повертається все більше наших громадян, перший заступник глави МВС сказав, що збільшення потоку людей, безумовно, додає роботи органам Нацполіції.

«З усім тим, хочу наголосити, що більшість із них поводять себе чемно, з розумінням ставляться до тих тимчасових обмежень, які впроваджені в інтересах безпеки саме громадян», - зазначив Єнін.

Читайте також: МВС щодня ловить колаборантів і диверсантів

Як повідомлялося, 8 червня Єнін заявив, що серед правоохоронців системи Міністерства внутрішніх справ рівень колаборантів наразі щонайменше у 10 разів нижчий, ніж був у 2014-15 роках - мова йде про кілька сотень випадків загалом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-