Ворог постійно нарощує сили на Харківщині - «Азов»

Ворог постійно нарощує сили на Харківщині - «Азов»

Укрінформ
На Харківщині ворог постійно нарощує свої сили, однак не має відчутних проривів, українські захисники тримають позиції.

Про це в ефірі телеканалу Еспресо сказав начальника штабу спецпідрозділу «KRAKEN» полку спеціального призначення «Азов» Костянтин Немічев, передає Укрінформ.

«Вони розуміють, що просідають, втрачають особовий склад, тому на півночі ворог підсилюється. Заходять нові батальйони і вони намагаються штурмувати. Але ми позиції тримаємо. Якщо брати Ізюмський напрямок, ближче до Старого Салтова, то там теж іде підсилення. Але наші Збройні сили тримають позиції, намагаються відбивати ці атаки і йти в контрнаступ», - сказав Немічев.

Він зауважив, що на Ізюмський напрямок рф кидає все нові сили з числа кадрових військових, примусово мобілізованих із так званих л/днр усе менше, однак значущих проривів загарбники все одно не мають.

Також Немічев зазначив, що його підрозділ втратив від ворожого вогню вже багато безпілотників. Однак повітряну розвідку проводять, бо вона дозволяє ефективно відпрацьовувати артилерії.

Читайте також: На Харківщині ворог застосував снаряди на парашутах

Як повідомлялося, на півночі, північному сході Харківської області тривають бойові дії. Ізюмський напрямок для ворога є принциповим, оскільки через нього він направляє додаткові сили броньованої техніки та живої сили на Донеччину та Луганщину

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-