ЗСУ «накрили» в Сєвєродонецьку нараду загарбників у Палаці культури хіміків - Гайдай

ЗСУ «накрили» в Сєвєродонецьку нараду загарбників у Палаці культури хіміків - Гайдай

Укрінформ
Під час наради російських військових у Палаці культури хіміків Сєвєродонецька ЗСУ потужно обстріляли будівлю з гранатометів та артилерією.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Нещодавно русня спробувала провести нараду в Будинку хіміків, але щось там «нахімічили» й почали гинути. Зараз іще детальної інформації в нас немає, але знаємо, що навіть у вікна залітали гранати, снаряди… Потім, можливо, буде більш детальна інформація, дізнаємось, хто саме в них там загинув від тої «хімії» в Будинку хіміків», - розповів Сергій Гайдай у розмові з ведучою каналу «1+1» в ефірі телемарафону.

Він додав, що в місті важка ситуація. Проте влада щоденно спілкується з українськими військовими.

Читайте також: росіяни вдарили по Врубівці, увійшли в Оріхове та штурмують Сєвєродонецьк

«Все, що їм потрібно, намагаємось швидко їм передавати. Є можливість доставляти туди як резерви, людей – так і зброю. Загалом, всі ті речі, які хлопцям потрібні. Але ситуація дуже-дуже важка», - зазначив очільник Луганської ОВА.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-