Зенітні ракетні війська збили вже 500 повітряних цілей російських загарбників

Зенітні ракетні війська збили вже 500 повітряних цілей російських загарбників

Укрінформ
Зенітні ракетні війська Повітряних Сил Збройних Сил України за час повномасштабного вторгнення росії збили 500 повітряних цілей російських військ.

Про це повідомляє командування ПС ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«500-ту повітряну ціль знищують сьогодні, 10 червня, зенітні ракетні війська Повітряних Сил Збройних Сил України. Це черговий БпЛА російських окупантів «Орлан-10». Розраховували на дещо більше, втім літаки рашистів нині не часті гості на підконтрольній Збройним Силам території», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що з початку повномасштабного російського вторгнення у нашу державу зенітні ракетні війська знищують усі типи повітряних цілей: літаки, вертольоти, крилаті ракети, БпЛА, а інколи й ракети оперативно-тактичних комплексів.

Водночас у ПС ЗСУ розповіли, що 10 червня на рахунку ЗРВ Повітряних Сил ЗС України – два БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10», ще два безпілотники цього типу збиває протиповітряна оборона Сухопутних військ.

Читайте також: У Сенаті США закликають знайти спосіб для поставок Україні винищувачів та ППО

Також ударна авіація Повітряних Сил традиційно завдає ракетно-бомбових ударів по скупченню техніки, позиціях та логістиці ворога. Так, у п’ятницю знищено щонайменше п’ять одиниць бойової броньованої техніки та кілька десятків окупантів.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-