На півдні ЗСУ ліквідували 30 загарбників і знищили три склади боєприпасів

На півдні ЗСУ ліквідували 30 загарбників і знищили три склади боєприпасів

Укрінформ
На Південному напрямку за минулу добу українські військові знищили 30 російських загарбників, шість одиниць техніки, а також три польові склади боєприпасів.

Про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Противник продовжує ведення бойових дій на зайнятих рубежах оборони. Переважна тактика – артилерійсько-мінометні дуелі, але часом ворог виходить і на стрілецькі бої, намагаючись фізично відтиснути наші підрозділи з їх позицій. Але не маючи успіху – ретирується, полишаючи вбитих, поранених та пошкоджену техніку. Для переконливої противаги армійською авіацією нанесено два удари по скупченню сил противника та по одному з його опорних пунктів на Херсонщині», - йдеться в повідомленні.

Ракетно-артилерійські підрозділи знищили 30 російських загарбників, дві одиниці броньованої та чотири - автомобільної техніки. Також у різних населених пунктах Херсонської області знищено три польові склади боєприпасів.

Читайте також: У зоні ООС захисники знищили три ворожі танки та шість безпілотників

У Чорному морі перебувають у готовності до ракетних ударів три надводні та один підводний носій ракетного озброєння. Загалом, додали в ОК «Південь», у ворога напоготові 28 «Калібрів».

Як повідомлялося, протягом доби ударна авіація Повітряних Сил ЗСУ знищила щонайменше десять одиниць бойової броньованої техніки ворога та близько двох десятків загарбників.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-