Небезпечніша, ніж два тижні тому: Кім розповів про ситуацію у Миколаєві

Небезпечніша, ніж два тижні тому: Кім розповів про ситуацію у Миколаєві

Укрінформ
У Миколаєві наразі ситуація ще небезпечніша, ніж два тижні тому, бо місто перебуває під постійними обстрілами.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім під час брифінгу в Медіа-центрі Україна - Укрінформ, передає кореспондент Укрінформу.

“Зараз ситуація ще небезпечніша, ніж два тижні тому, бо місто перебуває під постійними обстрілами. Ми радили двом районам міста переміститися на іншу його територію. Але скільки людей до цього дослухалося, у мене інформації немає”, - сказав Кім.

Читайте також: У Миколаєві росіяни хаотично стріляли по будинках, є загиблий і поранені

За його словами, у місті зараз більше 3700 цивільних об’єктів пошкоджено або зруйновано, і ця цифра зростає щодня. Позавчора було зруйновано один з найбільших терміналів України, там була пожежа, яку гасили два дні.

Кім також повідомив, що за весь період війни загинуло понад 300 цивільних людей, з них двоє за останню добу.

"Миколаївщину постійно обстрілюють, за весь період війни загинуло понад 300 цивільних людей, з них двоє за останню добу, це мешканці Баштанської громади", - сказав Кім.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-