росія тримає в Чорному морі п’ять суден із 36 крилатими ракетами на борту

росія тримає в Чорному морі п’ять суден із 36 крилатими ракетами на борту

Укрінформ
Російські загарбники вивели в Чорне море чотири кораблі та підводний човен, що несуть на борту 36 крилатих ракет.

Про це повідомляє у Фейсбуці речник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров, передає Укрінформ.

«Корабельне угруповання ворога контролює північно-західну частину Чорного моря, блокуючи судноплавство. Загроза ракетних ударів із моря залишається високою. Наразі в Чорному морі знаходяться 4 ворожих кораблі та 1 підводний човен, споряджені 36 крилатими ракетами», - зазначив Назаров.

За його словами, також можливі ракетні удари літаками стратегічної авіації рф. Речник ОК «Південь» закликав населення дотримуватися заходів безпеки, пильнувати за ситуацією та інформувати компетентні органи влади про дії підозрілих осіб.

Читайте також: росія знищила у Миколаєві другий за величиною український зерновий термінал - Боррель

Назаров також констатував, що ворог б’є реактивними системами залпового вогню по населених пунктах у напрямку просування наших військ. А на тимчасово захоплених територіях півдня України рашисти отримали дозвіл свого командування розстрілювати цивільних, які здаються їм підозрілими, на внутрішніх блокпостах. Навіть перевіряючи вантажівки з сільгосппродукцією, загарбники готові нищити й вантажівки з сільгосппродукцією, навіть не перевіряючи їх.

Спроби наступу рашистів у напрямку Лозове – Біла Криниця при підтримці артилерії та армійської авіації були безуспішні. Протягом ночі нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано близько 70 вогневих завдань. Втрати ворога уточнюються.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-