На півдні ЗСУ знищили 26 загарбників та 10 одиниць ворожої техніки

На півдні ЗСУ знищили 26 загарбників та 10 одиниць ворожої техніки

Укрінформ
На лінії зіткнення південного фронту обстановка залишається напруженою.  

Про це повідомляє у Фейсбуці Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Продовжуючи підступні важкоартилерійські обстріли Миколаєва 203 мм калібром, рашисти гатять по житлових кварталах, вбивають містян, руйнують цивільні будівлі, нищать автівки", - йдеться у повідомленні. 

Тим часом, додали у командуванні, було завдано двох гелікоптерних ударів по скупченню сил та позиціях ворога на Херсонщині, а також двох авіаційних ударів парами літаків по складах боєприпасів на Миколаївщині.

Читайте також: Відхід для перегрупування із Сєвєродонецька не буде трагедією - Данілов

Під час виконання вогневих завдань українські ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ разом з авіацією знищили 26 рашистів та 10 одиниць ворожої техніки, серед яких танк та ще шість одиниць броньованої техніки, два автомобілі та гаубиця.

Корабельне угруповання рф у Чорному морі продовжує тримати напоготові два надводні та підводний носій крилатих ракет. Також у готовності до дій великий десантний корабель. Зберігається загроза ракетних ударів з моря, і з суходолу, і з повітря, а також ймовірність десантної операції.

Читайте також: ЗСУ на сході знищили 48 російських військових та два міномети

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-