Авдіївка, Слов’янськ, Білогорівка: на сході під обстрілами за добу загинули восьмеро цивільних

Авдіївка, Слов’янськ, Білогорівка: на сході під обстрілами за добу загинули восьмеро цивільних

Фото
Укрінформ
російські війська за минулу добу обстріляли 22 населені пункти Донецької і Луганської областей, загинули восьмеро людей.

Як передає Укрінформ, про це угруповання Об’єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

“За минулу добу, 5 червня, російські війська обстріляли 22 населених пункти Донецької і Луганської областей. Обстрілів зазнали Авдіївка, Краматорськ, Нью-Йорк, Слов’янськ, Хромове, Дружківка, Часів Яр (Донецька область), Сєвєродонецьк, Борівське, Лисичанськ, Привілля, Новодружеськ, Білогорівка, Золоте, Гірське, Комишуваха, Тошківка, Врубівка, Устинівка, Сиротине, Миколаївка, Метьолкіне (Луганська область)”, - ідеться в повідомленні.

Російські війська обстріляли 22 населених пункти Донецької і Луганської областей / Фото: Угруповання Об'єднаних сил

Читайте також: росіяни обстрілюють Донеччину ракетами й артилерією: 11 атак за добу

Під ворожими обстрілами загинули щонайменше восьмеро цивільних, четверо людей поранено. Інформація про постраждалих і загиблих уточнюється.

російські війська зруйнували і пошкодили 56 цивільних об’єктів. Серед них 40 житлових будинків, будівля лікарні і два приміщення швидкої медичної допомоги (Авдіївка), Будинок техніки і громадська приймальня цивільно-військового співробітництва (Лисичанськ), ангари і сільськогосподарська техніка підприємства “Ілюс” (Хромове), комбікормовий завод і трансформатор електромережі (Слов’янськ), водогін (Часів Яр), гаражі, автомобілі.

Читайте також: Бої на сході, наслідки обстрілів Харкова й Миколаєва - ситуація в областях

Піротехніки підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій, що входять до складу угруповання Об’єднаних сил, виявили та знешкодили 10 вибухонебезпечних предметів у Покровському і Волноваському районах та у Слов’янську і Лисичанську.

За минулу добу з районів ведення бойових дій рятувальники евакуювали 1491 людину.

Як повідомляв Укрінформ, 5 червня на Донецькому та Луганському напрямках були відбиті сім атак ворога, знищені чотири танка, три артилерійських системи, вісім бойових броньованих машин і три одиниці автомобільної техніки. Підрозділи протиповітряної оборони збили вертоліт Ка-52 та безпілотний літальний апарат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-