Авіація рф вдруге за день обстріляла прикордоння Сумщини

Авіація рф вдруге за день обстріляла прикордоння Сумщини

Фото
Укрінформ
російська авіація вдруге за день обстріляла ракетами прикордонні населені пункти Сумської області.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Північ" повідомляє у Фейсбуці.

"Близько 12:04 спостерігачі за шумом двигуна зафіксували реактивний літак, який вздовж державного кордону здійснив близько 6 запусків ракет по території України на напрямок населеного пункта Гудове", - ідеться в повідомленні.

За даними командування, сьогодні вранці, близько 04:05, літак загарбників залетів зі сторони російської федерації та здійснив авіаудар, унаслідок чого відбулися попередньо два прильоти в район Піщаного та Стецьківки.

В обох випадках втрат серед особового складу та техніки немає. Інформація щодо жертв серед місцевого населення та руйнувань уточнюється.

Читайте також: Загарбники завдали ракетного удару по Одещині

Як повідомляв Укрінформ, протягом останніх трьох тижнів російські війська інтенсифікували обстріли Сумської області. За даними голови обласної військової адміністрації Дмитра Живицького, регіон обстрілюють щодня, також були дві спроби заходів в область диверсійних груп.

Очільник ОВА повідомив про чотири вибухи на території Сумського району внаслідок ворожих обстрілів Сумської області, здійснених російськими військовими сьогодні, 4 червня, після четвертої ранку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-